De Dulmer, De Zanden 92 Teuge

Tweede winst op rij, door inzet........

Eindelijk was het dan zover.
De uitwedstrijd tegen Teuge SP 2.
De thuiswedstrijd was maar net verloren met 2-3, dus er was werk aan de winkel voor BAS 2 om deze uitslag ook in Teuge neer te zetten.
Teuge SP 2 heeft sinds dat duel een stijgende lijn laten zien. 2e plek in de competitie.
Daartegen wilde het bij BAS nog niet zo vlotten.
Na de winst van vorige week tegen Berkum, wilde de ploeg deze lijn doorzetten en gingen zij met veel vertrouwen richting Teuge.
In een lekker zonnetje en een fris windje betraden zij wederom een mooi kunstgras veld.
BAS begon deze wedstrijd het zelfde als de week ervoor.
Aanvallend en met veel passie.
Toch was weer de eerste kans in de 7e min. voor Teuge.
Een bal uit de kluts werd maar net naast geschoten.
2 minuten later was het de beurt aan BAS.
Een goeie voorzet van Thomas werd maar net met het hoofd gemist door Gerwin Schaap.
Binnen een minuut staat Teuge weer voor het doel van BAS, maar de linksbuiten schiet de bal voorlangs.
Zo gaat deze wedstrijd verder waarin BAS de meeste kansen creëert.
Teuge komt absoluut niet in de wedstijd.
In de 28e min. in het dan eindelijk raak.
Jeroen schiet op doel, nadat hij de aanval op had gezet.
De keeper redt in eerste instantie, maar de rebound is voor Freddy. 0-1.
BAS gaat hierna gewoon door en in de 34e min. is het bijna weer raak.
Remon wint een kopduel en Freddy krijgt de kans om te schieten. Alleen de keeper weet de bal te stoppen.
Net voor rust is het Teuge die nog een keer aanzet, maar de voorzet wordt hoog over gekopt.
Na de rust zet BAS de lijn door.
Een prachtige steekbal van Marco, in de 51e min, bereikt Freddy , maar deze schiet recht op de keeper.
In de 54e min is het de beurt aan Jeroen om het kunstje van Freddy te herhalen. Een pass van Remon op Jeroen beland ook in de handen van de keeper.
Binnen de minuut is het Theo met een actie. Alleen zit er weinig kracht in het schot en beland de bal in de handen van de keeper.
In de 56e min is het toch Teuge die de gelijkmaker weet te maken.
Een afstandsschot valt binnen in de verre hoek.
Een tegenvaller voor BAS.
In de 61e min wordt Gerwin gewisseld voor Patrick.
BAS zakt een klein beetje in waardoor Teuge wat kansen begint te krijgen.
Na een overtreding van Cor in de 65e min krijgen zij een vrije trap.
Hessel weet deze bal te pakken.
Het venijn zit in de staart van deze wedstrijd. Theo wordt in de 72e min gewisseld voor Thijs.
BAS krijgt er weer zin in.
In de 74e min weet Freddy alleen op de keeper af te gaan, de bal er langs heen te tikken, alleen de keeper pakte Freddy dusdanig dat dit een penalty opleverde.
Freddy neemt zelf de penalty en schiet de bal hard boven in het doel.
1-2.
Teuge laat BAS de wedstrijd maken, omdat zij op een gegeven moment door de wissels heen zijn.
Vinger uit de kom en een verdraaide knie waren de oorzaak.
In de 82e min is het notabene Thijs die de 1-3 op het scorebord zet .
Jeroen en Thijs komen samen op de keeper af, en Jeroen legt de bal af op Thijs en die weet in een leeg doel te scoren.
Maar BAS is nog niet klaar. weer een aanval waarbij Jeroen betrokken is.
Hij geeft de bal voor op Patrick, maar die schiet hem van dicht bij naast.
Doordat het spel vaak stil had gelegen liet de scheidsrechter lang doorspelen.
Daardoor kon Teuge er toch nog de 2-3 inschieten na een voorzet.
Na 96 minuten floot de scheids eindelijk af en konden er voor BAS weer 3 punten bijgeschreven worden.
Lekker mannen. Vast houden dit.....

Marcel van den Os

Freddy Doppenberg
2x

Thijs Vroegindeweij

TEUGE SP 2 - BAS 2: 2 - 3 (0 - 1)

28' doelpunt 0 - 1  Freddy Doppenberg (Jeroen Tolhoek)

56' doelpunt 1 - 1
74' doelpunt 1 - 2  Freddy Doppenberg (-)
82' doelpunt 1 - 3  Thijs Vroegindeweij (Jeroen Tolhoek)