Vriendschappelijke wedstrijd
16-1-2016, 12:00 uur
Zwartsluis

Trainers naar de zon; BAS 2 naar de kou in Zwartsluis

Om half 11 werd er in de sneeuw vertrokken naar Zwartsluis voor de oefenwedstrijd tegen DESZ 2. Daar Peter en Carl naar de zon waren, namen Marcel en Jack de honneurs waar. Dit pakte goed uit, want de 2-0 achterstand werd omgebogen in een 4-2 winst. Dus de eerste winst in 2016 is een feit!!
Om 12.00 uur werd er afgetrapt in een flinke sneeuwbui. De eerste 25 minuten gingen gelijk op met enkele kansen over en weer. In de 26e minuut was het DESZ die de 1-0 op het bord zette na een snelle aanval. De 2-0 liet niet snel op zich wachten, want in de 28e minuut ging er achterin het nodige mis. BAS bleef echter verzorgd voetballen om zo te proberen de aansluitingstreffer te maken. Dit gebeurde in de 43e minuut. Een aanval uit het boekje. Door een assist van Iven werd Marco W. bereikt die de 2-1 binnentikte. Dit was ook de ruststand. De warme thee deed ons goed. Nigel kwam erin voor Jeroen en Marco W. werd gewisseld voor Thomas. In de 48e minuut was het Rutger die de 2-2 op het bord zette. Iedereen had hetzelfde gevoel, er zat meer in. Dat klopte ook want in de 50e minuut werd, na een goede aanval, Nigel op de rechterkant bereikt. Die gaf de bal voor op Kay, maar de laatste man van DESZ kopte hem in eigen doel, 2-3. In de 65e minuut was het nogmaals Rutger die de eindstand van 2-4 op het bord zette, met zijn tweede doelpunt van deze middag. Bas werd nog gewisseld voor Thijs en Jeroen kwam er nog een keer in voor Rutger. Al met al een goede wedstrijd van BAS en iedereen had een goed gevoel over het “nieuwe trainersduo”.
Volgende week oefenwedstrijd uit tegen SEH2.

Jack Graumans

Rutger Oomen
2x

Eigendoel

Marco Westerhof

DESZ 2 - BAS 2: 2 - 4 (2 - 1)

26' doelpunt 1 - 0
28' doelpunt 2 - 0
43' doelpunt 2 - 1  Marco Westerhof (Iven van Velde)

48' doelpunt 2 - 2  Rutger Oomen (-)
50' doelpunt 2 - 3
65' doelpunt 2 - 4  Rutger Oomen (-)