OWIOS 3 2 - 3  BAS 2
3-5-2014, 14:00 uur
Bovenmolen, Bovenheigraaf 19 Oldebroek

Laatste wedstrijd??? OWIOS3 uit

Zaterdag, 3 mei, de wedstrijd tegen OWIOS3. Bij winst van BAS2 en een verlies van DSV (thuis tegen Elspeet) was het theoretisch nog mogelijk om een nacompetitieplek binnen te halen. BAS2 heeft de wedstrijd uiteindelijk met 3-2 gewonnen maar helaas DSV won ook zijn wedstrijd met 3-0. Hierdoor dus geen nacompetitie.
De wedstrijd zelf: de hele wedstrijd is BAS2 de beter voetballende ploeg geweest maar het probleem was ook deze wedstrijd weer het maken van doelpunten, mooie kansen werden niet benut en daardoor bleef OWIOS geloven dat er een resultaat geboekt kon worden.
In de 8e min. onderscheppen Theo en Freddy de bal, spel wordt verplaatst naar links, Kay Marnix komt vrij voor het doel en maakt de 0-1.
Vlak na een 100% kans van Freddy neemt OWIOS de aanval over en op de 18 meter onderschept Remon de bal, de scheids ziet een overtreding en geeft OWIOS een vrije trap die ondanks een muur en Ricus snoeihard wordt binnen gepegeld de 1-1
In de 35e min Vrije trap BAS komt bij Kay, actie binnen door en zijn schot wordt door de keeper gestopt, Freddy is attent en neemt de rebound, 1-2.
In de 2e helft het beeld van de 1e helft, een veld overwicht en de kansen maar niet verder uitlopen, in de 75e min verdedigd Remon slecht uit, leidt balverlies en OWIOS maakt de 2-2.
Laatste kwartier was het hangen en wurgen, aan beide kanten vielen gaten en kansen, gelukkig voor BAS2 stond Ricus weer (en niet voor het eerst dit jaar) een prima partij te keepen. In de 90e min wordt de bal door BAS het doelgebied in gepompt, een paar spelers raken de bal niet of half waardoor Jeroen de bal op het hoofd kreeg en de 2-3 binnen kopte.
Na deze goal floot de scheidsrechter als snel af, de winst was dus binnen.

De eindstand, 2 punten tekort voor nacompetitie en iedereen weet denk ik wel waar wij de punten hebben laten liggen.