5-4-2014, 12:00 uur
De Schelp, Biddinghuizen

Berkum 4, M.W. 3 x

Zaterdag 5 april is de thuiswedstrijd tegen Berkum4 gespeeld. BAS2 heeft een prima pot gespeeld en deed uiteindelijk ook op de ranglijst goede zaken (door het verlies van Hulshorst).
Tegen een taaie tegenstander werd er goed en gemotiveerd gespeeld, door vele blessures en schorsingen bij BAS1 en BAS2 werd er een beroep gedaan op Tino (basis) en Gerjan van BAS3, beide kunnen terug kijken op een goede wedstrijd.
De eerste 12 minuten werd door BAS2 een paar 100% kansen gemist door Jeroen en Jorrit maar in de 19e min. was het wel raak, BAS2 onderschept de bal en Iven wordt ingespeeld, Iven draait weg bij zijn tegenstander en net een strakke pass bediend hij Kay, de voorzet van Kay wordt door Marco W keurig ingekopt, 1-0.
In de 34e min. krijgt Jeroen de bal aangespeeld, Jeroen gaat niet voor eigen succes maar bediend Marco W die makkelijk zijn 2e goal kan binnen tikken.
Na rust probeert Berkum onze voorsprong te verkleinen en zette druk op onze helft maar de verdediging stond goed en als er een bal toch tussen door kwam dan stond Kevin als sluitpost zijn mannetje.
In de 76e min. werd de wedstrijd beslist, Kay wint een duel op onze 16 meter, hij maakt snelheid en bediend met een goed pass Jeroen in de diepte, Jeroen houdt het overzicht en bediend wederom Marco W, die koeltjes zijn 3e goal binnen schuift.
In de 80e min. een aanval die bij Theo en Marco W begint, Kay krijgt uiteindelijk de bal op de linker achterlijn en zijn mooie voorzet wordt door Jeroen ingekopt, 4-0
In de 85e min wordt de 5-0 gemaakt door Tino, na een mooie aanval komt Theo vrij voor het doel, Theo is niet zelfzuchtig en legt en bal panklaar voor Tino die de bal in het doel schiet.