8-3-2014, 12:00 uur
De Schelp, Biddinghuizen

Hulshorst Thuis

Zaterdag 8 maart is de wedstrijd tegen Hulshorst 2 gespeeld.
Na een rommelig begin wist BAS2 in de 12e min de score te openen (Jeroen onderschept de bal en speelt Marco W aan, het schot van Marco valt binnen, 1-0.
Na het openingsdoelpunt trok BAS2 de wedstrijd naar zich toe, de inzet was vandaag prima.
BAS creëerde een paar fraaie kansen maar deze werden niet benut.
In de 17e, na een afgeslagen corner, onderschept Remon de bal en geeft een voorzet, in het strafschopgebied geeft Marco v S een kreet en gaat tegen het gras, strafschop beslist de scheidsrechter. Deze wordt door Marco W koel afgerond, 2-0
Van deze voorsprong kon niet lang genoten worden want in de 17e min krijgt Hulshorst op randje 16 een vrije trap mee (na rommelig verdedigen), deze wordt binnen geschoten, 2-1, bij een poging om deze bal te keren beland Ricus met zijn rug tegen de paal, maar ondanks pijn in de rug heeft hij de wedstrijd toch uit gekeept.
In de 2e helft komt door een counter, Hulshorst in de 49e minuut langszij 2-2.
De hele 2e helft bleef BAS vol inzet jagen op de winst en Hulshorst beleef wachten op de counter, BAS kreeg mooie kansen maar helaas deze werden niet benut. Ricus wordt de man van de wedstrijd, want hij redt de ploeg om min de laatste minuut een 1 op 1 situatie met de spits van Hulshorst te winnen waardoor de 2-2 bleef staan.
Ondanks de inzet, de vele kansen, het betere spel enz. bleef het dus 2-2 en dat voelt toch een beetje als verlies.