Go Ahead K. 3 5 - 0  BAS 2
22-2-2014, 13:00 uur
Cellesbroek-Middenwetering, Buitenbroeksweg 2 Kampen

Go Ahead 3, een debacle

Zaterdag 22 febr. de wedstrijd uit tegen Go Ahead Kampen 3 is uit gelopen op de debacle.
Bij winst op de nummer laatst zou BAS2 stijgen naar de 3e plaats op de ranglijst, op afzienbare afstand van de nr 1 en 2.
De wedstrijd verliep dus heel anders, de hele wedstrijd is Go Ah 3 de betere ploeg geweest, zij vertoonden beter spel (betere passes, betere veld bezetting), meer inzet (werklust en duel kracht). Met de rust stonden wij met 1-0 achter. Na de rust was de bedoeling om het e.e.a. recht te zetten, dit is er niet van gekomen. In de 2e helft werden er ook door BAS kansen gecreëerd maar in de afronding stonden paal e/o de keeper in de weg. Breekpunt was uiteindelijk dat een doelpunt (kopbal) van Marco W wegens buitenspel bij een 2-0 stand werd afgekeurd.
Go Ah liep uiteindelijk uit naar een 5-0 winst.

Als wij met BAS2 nog iets van de competitie willen maken dan zullen de laatste 7 wedstrijden met winst afgesloten moeten worden en dit is een knap lastige opgave.