BAS 2 4 - 2  OWIOS 3
30-11-2013, 12:00 uur
De Schelp, Biddinghuizen

OWIOS 3 thuis

De wedstrijd tegen OWIOS3 gespeeld om 14.30 uur en door late afmeldingen van een aantal spelers (Theo, na een marine 2 daagse total loss, Kay en Tom door een akkevietje in Groningen en Iven op de snelweg met een lekke band) creatief moeten zijn met de basis elf.
Bas W wel geblesseerd maar toch in tenue (voor als de nood hoog zou zijn) en Jordi K en Bret E die na hun wedstrijd het elftal compleet maakte. Alle drie bedankt voor deze inzet.
Wedstrijd verloop: de eerste helft was BAS veel beter dan OWIOS, er werd redelijk goed gespeeld en de nodige kansen gecreëerd wat leidde tot een ruststand van 3-0. De 2e helft was voetballend minder en de kansen (Jeroen, Marco, Leon ) die wij kregen om verder uit te lopen werden niet benut hierdoor bleef OWIOS jagen om te kunnen scoren, OWIOS kwam hierdoor toch nog terug tot 3-2 en het bleef spannend tot de laatste minuut want in deze minuut maakte Jeroen de beslissende 4-2;
Hoogtepunten:
6e min. aanval over rechts, Jeroen speelt zijn tegenstander uit en zijn voorzet vanaf de achterlijn wordt door Marco W binnen getikt, 1-0.
18e min. Mooie actie Bret, speelt in de 16 meter zijn tegenstander uit en wordt gehaakt, de strafschop wordt door Marco W prima ingeschoten, 2-0
30e min; Iven is gearriveerd en lost de vermoeide Jordi af, Jordi prima gespeeld en dat na een volle wedstrijd bij de A1.
42e min: aanval over links, de voorzet van Leon (?) wordt door Marco W op de paal gekopt, Jorrit reageert goed en schiet alsnog de bal tegen de touwen, 3-0
51e min: Na balverlies, OWIOS in de aanval, er wordt niet voldoende ingegrepen waardoor de spits in de 16 meter weg draait en inschiet, 3-1
In de 75e min wordt een glaszuivere goal van Marco W afgekeurd, volgens de grensrechter van OWIOS zou Marco buitenspel hebben gestaan.
76e min: Bret wordt na een prima wedstrijd gewisseld voor Niels, Niels die dus na lange afwezigheid zijn eerste minuten weer pakt
82e min door onnauwkeurig weg werken van de bal komt OWIOS in balbezit en maakt de 3-2
In de 90e min de beslissing via een voorzet van rechts komt de bal bij Niels, de voorzet van Niels vanaf de achterlijn wordt door Jeroen binnen getikt, 4-2