26-10-2013, 12:00 uur
De Schelp, Biddinghuizen

Elspeet 3

Op zaterdag 26 oktober de thuiswedstrijd tegen Elspeet 3.
Over de 1e helft is het verhaal kort, BAS2 haalde het niveau van de vorige wedstrijden niet, aan de inzet lag het niet maar voetballend deden wij het niet best er werden persoonlijke fouten gemaakt, goede kansen werden niet benut, duels werden niet gewonnen en de passing was onder de maat. Elspeet profiteerde hier maximaal van zodat wij met de rust tegen een 0-4 achterstand aan keken.
De 2 helft was wel beter en werd er door BAS wel gescoord.
In de 55e minuut een corner van links die door Marco v S bij de 2e paal werd ingekopt, de 1-4.
In de 65e minuut een actie van Kay, haalt de rechter achterlijn en zijn voorzet werd door Freddy vallend in gekopt, de 2-4
In de 75e minuut werd Jeroen in de diepte aangespeeld, Jeroen werd door de keeper getorpedeerd (keeper Rood en Elspeet met 10 man), de vrije trap werd genomen en Marco W ronde af, de 3-4.
Het laatste kwartier deed BAS er alles aan om in ieder geval de gelijkmaker binnen te werken, dit was op basis van de 2e helft niet meer dan verdiend geweest. Helaas de kansen die we nog kregen werden niet benut en Elspeet bleef met hangen en wurgen overeind, eindstand dus 3-4.
Uiteindelijk dus een teleurstellende middag met een verliespartij die niet nodig was geweest.