5-10-2013, 12:00 uur
De Eendracht, Brandsweg 3 Hulshorst

Hulshorst 2

Zaterdag 5 oktober de wedstrijd, uit, tegen Hulshorst 2.
Gezien de stand op de ranglijst en de exact zelfde uitslagen van Hulshorst en BAS tegen ELburg leek het een gelijkwaardige wedstrijd te worden. Vanaf het begin had BAS 2 er zin in er werd goed gevoetbald en telkens werd de vrije man gevonden na 5 minuten reageerde Freddy prima op een steekpass van Iven en hij ronde bekwaam af (0-1), op de zijkanten gaf Hulshorst erg veel ruimte weg waardoor de backs (Cor en Bas) regelmatig konden inschuiven om de BAS aanvallen te ondersteunen, dit leidde in de 14e min tot de 0-2, Bas W was door gegaan tot de achterlijn en zijn voorzet werd door Hulshorst weg gewerkt, de bal kwam voor de voeten van Remon die hard de 0-2 in schoot. Na een lange aanval belande de bal in de 30e min voor de opkomende Cor en ook Cor schoot knap in 0-3.
In de rust geconstateerd dat er prima gevoetbald werd en dat het risico alleen zat in minder geconcentreerd spelen omdat de 1e helft wel erg makkelijk was gegaan. Hulshorst begon de 2e helft een stuk fanatieker en BAS liep inderdaad iets minder geconcentreerd te voetballen. In de 56e min werd door de spits van Hulshorst dan ook de 1-3 ingetikt. Lang kon Hulshorst niet genieten van aansluitingstreffer want in de 58e joeg Remon de bal vanuit een vrije trap (na overtreding op Freddy) snoeihard in de touwen (1-4).
Daarna kon BAS de wedstrijd redelijk makkelijk uit spelen en BAS had de score nog verder kunnen uitbouwen, een aantal goede kansen werden niet benut. Jeroen tekende de 1-5 nog wel op het bord na een mooie actie en voorzet van Kay op/vanaf de linker achterlijn.
Prima middag en hieruit kan vertrouwen getankt worden voor de eerst volgende wedstrijden.