Vriendschappelijke wedstrijd
19-10-2013, 12:00 uur
De Schelp, Biddinghuizen

SVL 4

Achteraf kunnen wij terug kijken op een redelijke makkelijke wedstrijd die tegen SVL4 gespeeld is. Vanaf begin af aan was BAS de betere ploeg, hele goede momenten werden wel afgewisseld met de elke week terugkerende slordige momenten. Maar tegen SVL braken de mindere momenten ons niet op.
In de 9e min werd Theo diep gestuurd en op karakter haalde hij de bal net voor de achterlijn, zette zijn tegenstander even weg en zijn voorzet werd door Freddy ingetikt. In de 20e min een fraaie steekbal door het midden van Remon naar Jeroen, Jeroen 1 op 1 op de keeper en het was 2-0. De 27e min een corner van links, de voorzet werd door SVL onderschept maar Marco v S zet een flink blok waardoor de bal voor Freddy valt en Freddy profiteert en maakt 3-0. In de 37e min een spaarzame aanval van SVL, hun linksbuiten gaat de 16 meter in en Bas W gaat er met de bal vandoor, de Spits gilt en valt en de scheidsrechter trapt erin en geeft strafschop, deze werd binnen geschoten 3-1. Vlak voor rust schuift Cor in en vanaf een meter of 25 schiet Cor op het doel en via onderkant lat en keeper verdwijnt de bal in het doel 4-1.
De 2e helft verliep als de eerste, meteen na rust een paar grote kansen om snel verder uit te lopen, deze werden niet benut waardoor wij tot de 63e min moeten wachten op de 5-1. Een voorzet van Leon werd door een SVL verdediger getoucheerd en de bal viel over de keeper het doel in. In de 65e min wordt Jeroen aangespeeld op inzet en kracht gaat Jeroen de 16 meter in en vanuit een moeilijk hoek schoot hij raak 6-1. In de 77e min een uittrap van Kevin verlengd door Freddy op Jeroen, Jeroen na een loopactie terug op Freddy en Freddy rond af 7-1. In de 88e min een mooie lange aanval, uiteindelijk een voorzet van Leon die door Freddy bij de 2e paal werd ingekopt 8-1. Dit was dan ook de einduitslag.

Door de resultaten van de laatste 3 weken zijn wij weer aardig bij gekomen nu zaak om deze lijn door te zetten.