BAS 2 0 - 0 (0 - 0) IJVV 2
1-12-2012
De Schelp, Biddinghuizen

Bas 2 speelt gelijk

De wedstrijd tegen IJVV eindigde zoals die begon, het had net zo goed anderson kunnen zijn verklaarde trainer Stegeman aan het eind van de wedstrijd.
IJVV begon de eerste helft sterker aan de wedstrijd maar kwam voetballend niet verder dan de zestienmeter en daarna stond het vizier niet op scherp. Ondanks de druk kwam BAS voetbal vlak voor rust met een hele beste mogelijkheid. Goed inspelen van Mart Sweep, Iven kon alleen af op de keeper maar zijn lob eindigde op de paal. Daarna stond Ricus prima te keepen bij een 1 op 1 aktie en de trainingsvorm van donderdag kwam goed uit, Riucs hield BAS op de been en was het rusten met 0-0

De tweede helft speelde BAS 2 wat nadrukkelijker naar voren ook omdat er hoger opgespeeld werd. Weer was het Iven die het aluminium raakte, dit keer boven de keeper op de dwarsligger.
IJVV kreeg een opgelegde kans om vanaf 11 meter de score te openen maar Ricus dacht daar heel anders over en stopte de inzet. Nu kwam het aan op de laatste minuten en daarin had BAS 2 de trekker over kunnen halen. Beetje pech in de afronding en een ultieme mogelijkheid in de voorlaatste minuut maar ook die kon BAS niet verzilveren.

Uiteindelijk bleef het dus bij 0-0 en qua kansen was het redelijk verdeeld dus een uitslag om mee te leven. Het eerste gelijkspel van BAS 2. Volgende week de laatste competitiewedstrijd in Elburg...