BAS 2 4 - 0  Stroe 2
17-11-2012
De Schelp, Biddinghuizen

2 winstpartijen op rij (het Burgers effect??)

Na de aftrap begon Stroe feller als BAS, BAS pakt de regie over na een minuut of 10 en bleef de rest van de wedstrijd de bovenliggende en beter voetballende partij, na 30 minuten na goed door zetten van Rolf die een voorzet op maat gaf waarop Freddy de 1-0 kon inkoppen, de 2-0 viel na 35 minuten na een prima aanval over meerdere schijven (Rolf, Rick, Freddy, Wouter en als eindstation weer Freddy). In de rust aan gegeven dat er prima gevoetbald werd en dat wij op zoek zouden gaan naar de 3-0 op de wedstrijd helemaal in het slot te gooien.

In de 2e helft hetzelfde beeld als in de 1e helft, BAS2 was beter, wist elkaar goed te vinden en ook in de duels waren wij feller. Toch duurde het tot de 85 minuut dat de 3-0 op het scorebord stond na een mooie aanval via Rolf, Jeroen, Freddy en als doelpunten maker Marco. Voor de 3-0 waren een aantal kansen niet benut zo raakte Marco met een aantal fraaie schoten tot 2 x toe de lat en ook anderen waren in de afronding net niet scherp genoeg..

In de 88 minuut toch ook nog de 4-0 op het scorebord na een vlot lopende aanval va links opgezet maakte Marco, op een steekbal van Niels, zijn 2e van de middag.

Prima voetbal, prima resultaat zo stijgen wij op de ranglijst en nemen afstand van de onderste plekken.