BAS 2 1 - 5 (0 - 3) NSC 2
29-9-2012
De Schelp, Biddinghuizen

BAS 2 met lege handen

Bas 2 had voor de wedstrijd nog goede hoop op een mooi resultaat maar na 90 minuten moest het een behoorlijke nederlaag slikken.

Voor de wedstrijd in de kleedkamer werd de nieuwe aanwinst nog eventjes getest en daar mankeerde niets aan. De boembox voldeed aan de verwachtingen. Op het wedstrijdbord werd de genomen tactiek nogmaals doorgenomen waar vorige week na rust heel behoorlijk aan gehouden werd. Zonder captain Marco Westerhof begon BAS 2 ook vol goed moed aan de wedstrijd.

Heel raar maar BAS 2 had het tactisch goed voor elkaar en ook NSC wist geen raad met de speelwijze van BAS 2. Helaas werd er niet genoeg gebruik gemaakt van de geboden ruimtes in het veld en zat het de eerste helft ook niet mee. NSC kwam aan de leiding maar lat en een niet geziene handsbal betekende dat BAS 2 veel te weinig naar zich toetrok in de wedstrijd. Zoals wel vaker zie je dan dat er aan de andere kant wel gescoord werd. Handelingssnelheid en in de bal komen was deze wedstrijd te laag en NSC profiteerde daar met individuele akties wel van... Vaker dan bij BAS vielen de situaties teveel in het voordeel van NSC

Na de rust kon BAS nog prima mee en de toeschouwers van de 2e helft konden niet vermoeden dat het al 0-3 was... Zelfs de 0-4 deed BAS nog niet de das om. Een kwartier voor het eindsignaal kwam BAS prima door en Jeroen deed wat hij in die situatie moest doen om de bal op de meegekomen Wouter af te geven en de eretreffer stond op de borden. Het laatste doelpunt was dan toch wel naar voor BAS 2 want 1-5 was teveel van het goede.

Heel raar maar qua opdrachten en uitvoering speelde BAS 2 naar vermogen... De komende week de trainingsoefeningen maar wat meer op het veld tot uiting brengen en dan kan BAS 2 prima mee... Elspeet is gewaarschuwd!!