ASC '62 2 3 - 2 (2 - 2) BAS 2
Competitiewedstrijd
3-12-2011, 14:30 uur
Gerner, Haersolteweg 10 Dalfsen

Ondermaats BAS 2 verliest, uiteindelijk terecht, in laatste minuten van rode lantaarn drager ASC

BAS 2 verliest weer een uitwedstrijd waar winst uitermate belangrijk was geweest voor behoud in reserve 2e klasse.
Vooral de wijze waarop de doelpunten tot stand kwamen was typerend voor de gehele wedstrijd. Na de snelle 0-1 kwam ASC'62 direct terug omdat er niet resoluut werd ingegrepen. De 2-2 viel in de 2e minuut van de blessure tijd van de 1e helft uit een corner waar ASC veel alerter reageerde dan BAS. De 2-3 in de 3e minuut van de blessure tijd van de 2e helft was een afstandsschot in ons lege goal nadat Kevin goed was uitgekomen, ver buiten zijn 16m, maar de bal rechtstreeks in de voeten van een tegenstander speelde die tijd genoeg kreeg om beslissend uit te halen.
De gehele wedstrijd leden wij veel onnodig balverlies door slechte bal aannames en slordige passes en verloren veel individuele duels.
ASC stelde hier een flink portie inzet tegenover wat leidde tot veel discussie en gele kaarten maar uiteindelijk ook in de overwinning.
Komende week spelen we de laatste competitiewedstrijd van 2011 thuis tegen het eveneens laaggeplaatste VVOP 3.

Doelpuntenmakers BAS:

Nabil Essaddouqi
2x

ASC '62 2 - BAS 2: 3 - 2 (2 - 2)

4' doelpunt 0 - 1  Nabil Essaddouqi (Fatos Azemi)
5' doelpunt 1 - 1
10' doelpunt 1 - 2  Nabil Essaddouqi (Yusuf Erdem)