Vriendschappelijke wedstrijd
22-3-2003
De Schelp, Biddinghuizen

BAS 2 oefent tegen Zwart Wit 3

De kater van het verlies tegen concurrent Zeewolde werd zaterdag in een goede helft even weggespeeld tegen Zwart Wit 3: na een 3-0 ruststand werd uiteindelijk met 4-0 gewonnen, met 2 goals van Frank van Dekken.

Zwart Wit 3 is in de competitie ook tegenstander van BAS 2, en was blijkbaar zo onder de indruk gekomen dat ze ook in een vrij weekend nog tegen BAS 2 wilden oefenen. Dat was natuurlijk best, en binnen het half uur stond er al 3-0 op het bord, via een prachtige afstandsknal van Frank van Dekken, een mooie afronding van Hans Custers na een spetterende aanval over rechts en nog een goal van Frank. Na rust was het allemaal ietsje minder, maar het werd nog 4-0 door Menno Slump, die werd gadegeslagen door vrouw en zoontjes en dus gebrand was op een doelpuntje.