Home
BAS 2
2022/2023
 

Sponsorkleding en elftalfoto’s

16 september 2022 - Bron: BASVoetbal.nl

Het seizoen is weer gestart, de selectie van alle elftallen is voor de meeste teams definitief. Tijd voor teamfoto’s en update over gesponsorde kleding en tassen. In de afgelopen weken hebben we de gesponsorde tassen en trainingspakken uitgedeeld via de leiders / trainers. Nu is het zaak dat alle teams op de foto komen.

Als reminder voor alle spelers

Als vereniging zijn we er trots op dat al onze teams een sponsor hebben voor tassen en trainingspakken. Dit betekent dat we er zorgvuldig mee omgaan. Deze kleding is alleen voor de zaterdagen / wedstrijddagen bedoeld. Het komt voor dat we spelers op andere momenten in BAS-kleding zien lopen. De reminder: gesponsorde kleding van BAS Voetbal draag je niet naar school en gebruik je niet om in buiten te spelen. Wees er zuinig op en draag het op de wedstrijddagen met trots.

Ouders / verzorgers en begeleiding van de teams vragen we hierop toe te zien.

Teamfoto’s
BAS 1 is onlangs als eerste team op de foto gegaan zodat er een nieuwe elftalfoto is voor dit seizoen. Wij willen graag dat alle andere teams dit voorbeeld volgen en zorgen voor een actuele teamfoto.
De komende weken hebben alle teams een thuiswedstrijd waar dit gedaan kan worden. Wanneer je een fotograaf nodig hebt, laat het weten aan sponsorcommissie@basvoetbal.nl of rechtstreeks aan Tineke Stuifzand.

Hoewel korte termijn, denken wij dat ieder team wel een supporter heeft die vlak voor de warming-up een teamfoto kan maken. Teamfoto’s zijn niet alleen voor de teams zelf, maar dragen ook de naam van de sponsor uit. Hieronder het fotoschema:Wanneer deze data niet lukken, plan dan moment bijvoorbeeld rond de training. Houd ons op de hoogte en stuur je teamfoto naar sponsorcommissie@basvoetbal.nl voorzien van teamnaam, namen spelers / begeleiding, naam fotograaf, datum foto.

Samen zijn we BAS Voetbal en samen zijn we de Parel van de Polder.

Sponsorcommissie BAS Voetbal


Terug naar nieuwsoverzicht

Sponsor:
Hendriks Incasso Hendriks Incasso

2023
15/06 Kleding en tassen inleveren
03/02 Vacature: Trainer voor het tweede elftal
 

2022
13/12 Oliebollentoernooi
16/09 Sponsorkleding en elftalfoto’s
 

Advertentie

Een parel van BAS 2


Jibelino Kinango


© Copyright 2023, BAS Voetbal. Alle rechten voorbehouden. Sybit | Software op Maat