2001/2002

VSCO2 - BAS2 2-1

4 mei 2002

BAS2 kon VSCO2 niet van de titel houden. Het elftal moest aangevuld worden met spelers van 3, 4 en ja zelfs 5. Dat leverde een verrassend team op, dat VSCO2 nog behoorlijke tegenstand bood. Het tweede gaf de doelpunten weg. Good young Burns Deinum, wie kent hem niet, was uitblinker. Lees Verder >

BAS2 wint ook van Nunspeet3

27 april 2002

Het moet niet gekker worden, maar BAS2 heeft weer gewonnen. Nu werd Nunspeet3 verslagen. Het voetbal was wel niet geweldig, niet zo wisselvallig als het weer. Volledig verdiend won BAS2 dat Nunspeet bestreed in een 4-4-2. Lees Verder >

Uitoverwinning van BAS2 in Elspeet

13 april 2002

Zonder Michel Wageteveld naar Elspeet, met Herman Stegeman in de spits. Terwijl Elspeet hoopte op 3 punten en dus promotie verliezen ze thuis met 3-0 van de blauwe kiekendieven. Jan Meijer en Jeroen van Zandbergen speelden ongelofelijk goed. Van Pieter verwachten we dat hij wat meer brengt. Bob bravo, wat een teamspeler. Lees Verder >

BAS2 wint nipt van Swift3

6 april 2002

Eindelijk slaagde BAS2 er weer eens in te winnen. Het team van Frans van de Wolde werd met 2-1 verslagen. Bob Veugelers was met 2 doelpunten de matchwinner. In de tweede helft maakt zacharias ragge zijn rentree, niet onverdienstelijk overigens. Lees Verder >

BAS2 verliest ongelukkig met 4-3 bij VVOG

30 maart 2002

Bij VVOG 5 zou de kentering moeten komen. Maar nadat BAS 2 overtuigend de leiding had genomen in de wedstrijd, verspeelde de ploeg na 25 minuten, door een domme actie van Edwin Boelens, én de 1-0 voorsprong én Herman Stegeman met rood.  Lees Verder >

Verjongd 2e verslaat Unicum

23 februari 2002

In barre weersomstandigheden speelde BAS2, dat de oudjes binnen hield, veel sterker dan Unicum3. Aanvankelijk wilde het scoren nog niet zo.  Lees Verder >

BAS2 verliest ook van ESC4

16 februari 2002

In een matige wedstrijd verloor BAS2 in de eerste helft al van ESC4. Ongeďnspireerd en zonder enig vernuft maakte BAS geen kans af en incasseerde zowaar 3 gemakkelijke doelpunten. Na de rust was het alleen nog maar BAS2 wat de klok sloeg. Het scorebord bleef echter echter steken op 2 goals voor BAS2.  Lees Verder >